Uitnodiging bijeenkomst Olympuskwartier Arnhem

Uitnodiging bijeenkomst  Olympuskwartier Arnhem

Vóór de zomervakantie hebben wij u geïnformeerd over de aangepaste plannen voor het project Olympuskwartier. Na de zomer hebben wij een aantal gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van de klankbordgroep en gemeente Arnhem. In deze brief nodigen wij u graag uit voor een volgende bewonersbijeenkomst. Wij heten u graag welkom op:
 

10 januari om 19.30 uur in het Olympus College (Olympus 11)

 
Om 19.15 uur staan koffie en thee klaar. Tijdens het eerste deel van de bijeenkomst zullen wij u op de hoogte brengen van de huidige stand van het project. Ook zullen wij uitgebreid antwoord geven op eerder gestelde vragen. Tijdens het tweede deel van de bijeenkomst is er gelegenheid om uw aanvullende vragen te stellen aan de aanwezige specialisten. Ook kunt u op dat moment meedenken met het bouwplan, waarbij u uw wensen kunt aangeven voor de uitstraling van het gebouw, de invulling van de commerciële ruimten en het ontwerp van de openbare ruimte eromheen.
 
Wat gebeurt er ná de bijeenkomst?
Wij verzamelen alle vragen en op- en aanmerkingen. Vervolgens kijken wij of en hoe we deze mee kunnen nemen in het ontwerp. In een volgende bijeenkomst laten wij zien wat we met uw reactie gedaan hebben. Een verslag van de vorige bijeenkomst vindt u op onze website www.olympuskwartier.nl/downloads.
 
Meer informatie
Wilt u bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Meldt u dan aan door een e-mail te sturen aan Erwin Koedam: e.koedam@jajo.com, o.v.v. uw naam en het aantal personen waarmee u komt. Kunt u niet bij de bijeenkomst aanwezig zijn? Na afloop van de bijeenkomst worden de presentatie en het verslag van de bijeenkomst op de projectwebsite geplaatst.
 
Graag tot 10 januari!